Драги приятели на планината и спорта,

Надяваме се, че сте използвали топлата зима в полза на вашата подготовка за сезона, защото остават едва три седмици до старта на второто издание на Salomon Vitosha Trail 2014!

Благодарим ви, че взехте участие през 2013 и споделихте своите емоции и впечатления с нас. За 2014 сме се постарали състезанието да е на още по-високо ниво!

Бихме искали да споделим с вас новините за 2014:

Регистрацията отворена

Формата за регистрация е отворена за всички желаещи. Трасетата на състезанието 27к и 12к са непроменени от 2013, като е добавена нова дистанция от 6к за по-начинаещите бегачи.

Благодарим Ви, че се регистрирате своевременно, така ни помагате да сме по-подготвени да посрещнем всички участници в състезанието.

Формата за регистрация можете да попълните ТУК, а пълният регламент на състезанието можете да намерите НА ТОЗИ ЛИНК.

Публикувана е подробна информация за трасетата

Подробната информация за трасетата, както и GPS следите им е публикувана на ТОЗИ ЛИНК. Препоръчваме Ви внимателно да ги разгледате и изучите преди състезанието за вашата собствена безопастност.

Нови информационни канали

Следете хаштаг #SVT14 в twitter & facebook за информация в реално време преди, по време и след състезанието за актуална информация и новини.

Следене на живо на топ 30 от бегачите.

Тази година ще имаме възможността да поставим GPS устройства на топ 30 от бегачите в дългата и средната дистанции. С тяхна помощ ще можем да визуализираме позициите им в реално време на екран в района на старт-финала, да обявяваме информация за локации и времена на живо, както и да пускаме редовна и актуална информация на hashtag #SVT14 в twitter и facebook.

Нови спонсори

Радваме се, че освен миналогодишните състезанието привлича и нови спонсори в полза на спорта, активните хора и планината.

През 2014 марката за спортни храни High5 (Англия) ще подкрепи събитието със страхотните си изотонични напитки и ще награди призовите позиции със страхотни комплекти гелове, соли и др. храни за активни спортисти.

SupraVit – витамини за цялото семейство също ще наградят призьорите с комплекти от своите продукти.

Ще споменем и миналогодишните спонсори на състезанието:

SportBox – верига магазини за спортна екипировка и стоки за свободното време. Вносител на Salomon и Suunto за България. Основен спонсор и организатор.

Българска Федерация по Оринтиране – Техническа и логистична подкрепа, времеизмерване.

Банкя – извор на живот – минерална вода за състезанието.

GoPro – екстремни екшън камери. Видео заснемане на състезанието. Отразяване в реално време.

Очакваме ви на старта на 24 Май!

 

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s