Драги приятели,

5 дни преди старта на Salomon Vitosha Trail 2016 можем да потвърдим, че трасето е в приемливо състояние за провеждане на състезанието.

На височина до 2050-2100 метра снегът е стопен, пътеките са чудесно проходими с известно количество вода и кал поради топенето на снега.

Над 2100 метра и до самия Черни връх се все още стоят преспи на места. Те продължават да се топят интензивно.

В тази връзка препоръчваме внимателно да изберете маратонките с които ще участвате – да имат добър грайфер за кал и киша (сняг). Такива модели, които можете да намерите в Sport Box са Salomon Speedcross (3, Pro, и други варианти), Salomon Fellraiser, Sense Lab SG, XT6 SG.

Към момента прогнозата до 15 Май е за температури до 20 градуса в София а за самия 15 Май за отново за топло време и за слаба висока облачност.

Организационни промени:

  • налага се да съкратим срока за предварително раздаване на стартовите пакети, който става 13/5/2016 от 10 до 20 часа в магазин Спорт Бокс на бул. Симеоновско Шосе 11 (беше от 10 до 13 Май).

Всички останали подробности ще намерите в РЕГЛАМЕНТА на събитието.

Екипът на Salomon Vitosha Trail ще ви очаква с нетърпение на старта на SVT16 като междувременно оставаме на ваше разположение при възникнали въпроси (контакти).

С уважение,

 

6 thoughts

  1. Привет, доколкото разбирам стартовите пакети могат да се вземат в магазина само на 13.05 (петък) ?

  2. Здравейте! В деня на състезанието може ли да си получа стартовия пакет от секретариата за записване ?

  3. Здравейте,
    едно предложения от моя милост. Моля Ви да ни информирате по мейл при натъпили в последния момент промени.Случайно посетих сайта и видях за промяната за раздаване на стартовите пакети.Имах план да отида днес за стартовия пакет, а живея в другия край на София, а следващите дни ще съм извън града.Така ще си планираме по-добре нещата и ще си спестим излишно губене на време.Благодаря.

    поздрави и до скоро на старта 🙂 ,

    1. Благодарим за препоръката, тя е абсолютно валидна и ще се опитаме да сме по-акуратни в комуникацията занапред. До скоро!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s