Драгия приятели,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че петото издание на Salomon Vitosha Trail 2017 завърши успешно.

При тежки метеорологични условия, често слаба видимост близо двеста любители на планинското бягане се включиха в традиционната Висока обиколка на Витоша.

 

На най-тежката 27 километрова дистанция първи стана Иван Сираков с време DSC_10482:25:22 часа следван от Мирослав Спасов на 6:32 и Мартин Маринов на 15:35. При жените на същата дистанция победителка стана Антония Григорова с време 3:02:38 следвана от Десислава Христова на 12:43 и Силвия Младенова на 39:13.

На предизвикателната 12 километрова обиколка, при оспорвана надпревара победител при мъжете стана състезателят от Русия Дмитрий Ярошенко с време 1:10:32, следван на 48 секунди от Димитър Желязков и Слави Асенов на 3:03.

При дамите на 12 километра първа беше Кристина Иванова с време 1:16:29, следвана от Михаела Георгиева на +17:38 от нея и Кристина Попова на +29:54.

Пълните резултати, както и междинни времена от контролните станции можете да разгледате в раздел РЕЗУЛТАТИ.

Николай Ангелов, завършил на тридесета позиция средната дистанция спечели голямата награда – последен модел GPS часовник Suunto Spartan!

DSC_1051

От името на организаторите – верига магазини Sport Box, Salomon, Suunto, поздравяваме всички участници за борбения дух и за това, че с усмивка преодоляха трудните трасета в този необичайно студен и мъглив за сезона ден.

Използваме случая да напомним на участниците които не са върнали чиповете си за времеизмерване да го направят до 30 Май включително, за което предварително им благодарим.

Бихме искали да благодарим на спонсорите на състезанието – Kendy (Perskindol, Supravit), High-Five за тяхната подкрепа, която е важна за провеждането на #SVT17.

Ще ви очакваме на Salomon Vitosha Trail 2018 – следете сайта и фейсбук страницата ни за актуална информация.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s